Primavera Sound a tot el món: viu el festival des de casa

  • Reviu des d'avui els concerts de la jornada inaugural amb Belle & Sebastian, Wolf Parade i Yung Beef

  • Un any més, el festival es podrà seguir des de tot el món a través de diferents retransmissions

Una nova edició de Primavera Sound, la divuitena, ja és aquí. I encara que com sempre la millor manera de viure el festival és experimentant en persona al costat dels milers de fans que es donen cita a Barcelona durant aquests dies, també és possible viure Primavera Sound des de casa, sigui a pocs metres de distància o milers de quilòmetres . Algunes de les opcions per fer-ho són aquestes:

RELIVE PRIMAVERA

La cobertura més completa de Primavera Sound arribarà de la mà de la retransmissió del propi festival amb el suport de SEAT. Connecta't a relive.primaverasound.barcelona a partir d'avui mateix per viure el festival des d'un altre punt de vista, amb diverses hores de programació diària que inclouen concerts complets, entrevistes amb artistes, una selecció dels millors moments de cada jornada i una finestra a tot el que es cou entre bambolines en un esdeveniment d'aquestes característiques. Cada dia i sota la batuta d'un vell conegut com Johann Wald, arriba la millor manera de reviure els teus concerts favorits o de descobrir allò que t'has perdut. I per començar, avui podràs reviure els concerts de la jornada inaugural amb Belle & Sebastian, Yung Beef, Javiera Mena i Wolf Parade. I prepara't per als d'altres artistes com Warpaint i Lorde, entre moltes altres sorpreses.

BEATS 1 i APPLE MUSIC

Beats 1, la ràdio en streaming d'Apple Music, desembarcarà per primera vegada a Primavera Sound encapçalada pel locutor londinenc Matt Wilkinson amb un espai propi situat als voltants de l'escenari Primavera with Apple Music, per on passaran els artistes més destacats del cartell. D'aquesta manera, el millor de Primavera Sound es podrà escoltar en els més de 110 països en els quals està present Apple Music. Escolta Beats 1 en directe de forma gratuïta, o sota demanda amb una subscripció a Apple Music.

PITCHFORK

La pàgina web musical més influent del món torna a estar present en Primavera Sound amb el seu habitual escenari propi i un nou espai ubicat a Casa Primavera pel qual durant la major part de la tarda desfilaran artistes convidats del cartell per ser entrevistats en directe o per regalar-nos les seves cançons preferides a mode de DJs. Aquest plató amb vistes al mar serà l'enclavament protagonista de la retransmissió que es podrà seguir en tot el món a través de la pàgina web i perfils socials de Pitchfork.

iCAT, NTS i RAI RADIO 2

Un any més, emissores de ràdio de diferents punts cardinals també s'emetran des Primavera Sound. És el cas d'iCat, la ràdio musical pública catalana, que celebrarà el seu retorn a la FM amb una programació especial des del recinte del Parc del Fòrum que inclourà l'emissió d'alguns programes de la seva graella en directe, concerts del festival tant en directe com en diferit i contingut extra de tot el que passi al festival. Pots seguir-la en la seva pàgina web.

Per la ràdio britànica NTS, en canvi, serà la primera vegada que tingui presència al festival. Donada la seva especialització en sons electrònics de tot tipus, el seu camp d'acció estarà situat a la Primavera Bits, zona dedicada al ball de la qual donaran bon compte a través de la seva plataforma en línia i les seves xarxes socials.

Finalment, Rai Radio 2 serà el media partner italià d'aquesta edició de Primavera Sound, amb una programació des del propi festival encapçalada per Carolina di Domenico i Pier Ferrantini i el seu programa Rock and Roll Circus. Segueix-lo en streaming a la web de Rai Radio 2.

+Notícies