El live streaming de Primavera Sound amb Red Bull TV, al detall

L’experiència musical que es viurà des d’avui dijous i fins el dissabte 3 de juny creix dins el món digital i arribarà a tots els racons del món gràcies a l'streaming oficial de Primavera Sound, que per segon any consecutiu es podrà seguir a través dels canals del festival i de Red Bull TV. Una vivència virtual que oferirà una manera diferent de sentir el directe, gràcies a una selecció dels concerts que es donaran cita als quatre principals escenaris combinada amb material exclusiu enfocat a mostrar la cara menys coneguda dels artistes.

Dos canals diferenciats, els horaris dels quals ja estan disponibles i s'actualitzaran diàriament amb nous noms, pensats per satisfer tots els gustos: el canal 1 comptarà amb una programació contínua presentada pels britànics Will Best i Julie Adenuga, DJ de Beats 1 i germana de Skepta, i el popular melòman foodie Johann Wald. El segon canal se centrarà en els concerts del dia, i a més recopilarà tot el contingut alternatiu que només es podrà gaudir seguint aquesta retransmissió: entrevistes a l'estudi i a punts estratègics del festival, petits shows acústics i confessions sobre rodes a la secció Golf Karts, sense perdre de vista les sorpreses que se succeiran els propers dies.

Tots els continguts es presentaran en una emissió ininterrompuda que cobrirà totes les zones horàries, i es podran seguir a través de la página web de Primavera Sound, l'app oficial i els canals de Red Bull TV a dispositius mòbils (Android i iOS) y smart TVs. A més, els millors moments del festival es podran reviure quan aquest baixi el teló com a contingut exclusiu a la carta.

Pots veure aquí la pel·lícula – resum de l'emissió de 2016

+Notícies