Connecta't a Primavera Sound i espera l'inesperat

Segueix-nos a través de les nostres xarxes socials

Segueix els nostres perfils de Facebook, Twitter i Instagram durant aquesta dissetena edició de Primavera Sound que acaba de començar. Assabenta't minut a minut de tot el que està passant tant al Parc del Fòrum com al cor de la ciutat amb el hashtag #PrimaveraSound.

Descarrega't la nostra app oficial

Per treure-li el màxim partit a Primavera Sound descarrega't o actualitza l'app oficial (App Store / Google Play), una autèntica guia interactiva amb informació detallada sobre artistes, actuacions, horaris i tot el que necessites saber per crear la teva pròpia ruta al moment i estar al corrent de qualsevol novetat inesperada. Mantingues el teu mòbil amb bateria, les notificacions activades i deixa't sorprendre per tot el que pot arribar a succeir... #UnexpectedPrimavera.

Viu el festival amb les nostres retransmissions en directe

Si no estàs a Barcelona o vols viure el festival des de qualsevol altra part del món, segueix-nos en directe a través del streaming oficial de Red Bull TV, que presentarà una exclusiva selecció de concerts, entrevistes i material "behind the scenes", i de les retransmissions de Pitchfork i iCat. Participa en l'experiència amb el hashtag #PrimaveraLive.


+Notícies