Frank Ocean cancel·la la seva presència a Primavera Sound

Sentim comunicar que l’actuació de Frank Ocean prevista per al pròxim divendres 2 de juny al Parc del Fòrum en el marc del festival Primavera Sound ha estat suspesa a causa de retards de producció aliens a la voluntat de l’artista, que ha transmès les seves disculpes i el seu desig de tornar aviat a Barcelona.

Lamentem tots els inconvenients provocats per aquesta situació i apreciem la vostra comprensió al respecte. Ben aviat informarem sobre els eventuals canvis en els horaris que puguin produir-se a causa d’aquesta circumstància.

Els posseïdors d'entrada de dia per a la jornada del divendres 2 de juny tenen la possibilitat de sol·licitar la devolució de l'import corresponent fins al dimarts 30 de maig a les 23.59 (GMT+1).

A partir del dimecres 31 de maig i en funció de les devolucions sol·licitades, es posaran a la venda noves entrades de dia de divendres a través del Portal Primavera Sound i Redtkt.


OPERATIVA DE DEVOLUCIÓ:

Portal Primavera Sound / Redtkt

El comprador haurà d’enviar un e-mail a devoluciones@primaverasound.com amb assumpte "Devolució entrada de dia divendres 2 de juny" indicant les dades del titular de la compra, el codi de les entrades per a les quals sol·licita devolució i adjuntant les pròpies entrades adquirides. El reemborsament de l’import corresponent s’efectuarà en un termini màxim de 14 dies a partir de la recepció de la sol·licitud de forma automàtica en el mateix compte bancari de la targeta utilitzada per a la compra.

Ticketmaster

En el cas de les entrades adquirides via telefònica o online, el comprador haurà de sol·licitar la devolució a través de https://ayuda.ticketmaster.es.

En el cas de les entrades adquirides en un establiment físic de la xarxa Ticketmaster, el comprador haurà d’entregar la seva entrada en perfectes condicions en l’establiment en qüestió per rebre l’import corresponent de la mateixa forma en què es va realitzar el pagament original.

Festicket

En el cas de les entrades adquirides a través del web de Festicket, el comprador haurà de sol·licitar la devolució enviant un e-mail a helpdesk@festicket.com.

La Botiga del Primavera Sound

El comprador haurà d’entregar la seva entrada en perfectes condicions a La Botiga del Primavera Sound (Carrer Ases 1, Barcelona) a partir del dilluns 29 de maig a les 13:00 (GMT+1) i fins al dimarts 30 de maig a les 21:30 (GMT+1) per rebre l’import corresponent en efectiu.

Els codis de les entrades retornades seran anul·lats i no seran vàlids per al festival. Les despeses de distribució no són retornables.

+Notícies