Primavera a Casa Teva es colarà a les llars barcelonines amb cinc concerts exclusius de la mà d’adidas Originals

Encara que la dissetena edició de Primavera Sound cada cop és més a prop, la seva programació de concerts i activitats segueix multiplicant-se per arribar fins a l’últim racó de la ciutat. Amb la col·laboració d’adidas Originals i el suport de Sofar Sounds Barcelona, la nova proposta del festival batejada com a Primavera a Casa Teva trucarà a les portes de cinc habitatges particulars per oferir actuacions en directe entre els pròxims 31 de maig i 4 de juny, a raó d’una per jornada, com a part de Primavera a la Ciutat.

L’electrònica de ball del britànic Romare en format dj set inaugurarà aquest cicle de concerts de caràcter intimista el dimecres 31 de maig a la magnífica terrassa d’una casa del Born, mentre que el dijous 1 de juny serà la gal·lesa Kelly Lee Owens qui desplegarà el seu univers sintètic en un domicili situat al Raval. Pel seu costat, el pop electrònic dels canadencs Operators i la institució del pop anomenada The Wedding Present envairan dos habitatges ubicats al Poblenou el divendres 2 i el dissabte 3 de juny respectivament. Per últim, els malians Songhoy Blues duran el seu poderós blues del desert a un edifici de Sant Antoni el diumenge 4 de juny.

Els qui desitgin assistir de públic a Primavera a Casa Teva podran participar en un concurs online a través d’aquest formulari i guanyar una entrada doble per a una de les sessions, que tindran lloc cada dia a les 13.00. El 26 de maig es contactarà via correu electrònic amb els afortunats i el vespre anterior a l’actuació corresponent se’ls comunicarà per la mateixa via l’adreça exacta on tindrà bloc.


+Notícies