minimúsica

Fa més d'una dècada que minimúsica col·labora amb Primavera Sound per acostar la música moderna i de qualitat als més petits a través de l'oportunitat de viure una experiència interactiva amb alguns dels artistes que estan presents en el cartell. El públic infantil està convidat també a viure un festival cada cop més multidisciplinari amb la iniciativa que proposa minimúsica a tots aquells pares que busquen potenciar la creativitat i la capacitat crítica i artística dels seus fills i que, per altra banda, fomenta l'educació musical dels nens de forma lliure, lúdica i dinàmica.

L'espai minimúsica al Parc del Fòrum funcionarà de manera ininterrompuda de dijous a dissabte de 16.00 a 23.00, disposarà de diferents serveis que cobreixen les principals necessitats de les famílies (canviadors, zona de descans, lliurament de cascos protectors, WC adaptat...) i oferirà un servei gratuït de ludoteca amb monitors titulats. En ell actuaran el dimecres a les 18.00 Masclans i la Peña Colada, banda integrada per alumnes del Col·legi San Pedro de Gavà juntament amb diferent músics de l'escena, i el dissabte a partir de la mateixa hora Julie Doiron, Tobogán, Yumi Yumi Hip Hop i Tronco, juntament amb la sessió de Siamiss DJ.

La iniciativa també estarà present el diumenge 4 a les 12.30 a la plaça Joan Coromines del CCCB, dins de les activitats de Primavera al Raval, amb l’actuació "Gloria Fuertes por la Fantástica Banda", un més que merescut concert homenatge a l'entranyable poeta madrilenya l'any del seu centenario.

minimúsica
+Notícies