TOTS ELS DETALLS DEL LIVE STREAM DE PRIMAVERA SOUND 2016

Descobreix Primavera Sound d’una manera diferent a través de la retransmissió especial que des d'avui dijous 2 fins al dissabte 4 de juny recollirà alguns del millors moments de la imminent celebració del festival barceloní, amo un contingut exclusiu només disponible a través d’aquest live stream. Una experiència completament nova per viure la música en directe i assabentar-se de què passa darrere els escenaris.

La programació, els horaris de la qual ja estan disponibles, es repartirà en dos canals simultanis amb continguts diferenciats que s’oferiran en directe durant 8 hores diàries, i que es reemetran per cobrir totes les franges horàries perquè puguis seguir tot el que està succeint al Parc del Fòrum allà on siguis.

El canal 1 serà l’espai per conèixer les interioritats de l’esdeveniment musical amb una producció continuada de la mà dels dos presentadors que conduiran la retransmissió, el britànic Will Best i la DJ nordamericana Hannah Rad, i els comentaris a peu de camp del popular Johann Wald. Les actuacions dels grups seleccionats es combinaran amb entrevistes, mini shows acústics en exclusiva i clips realitzats en el recinte que mostraran la cara més propera dels protagonistes del festival. El canal 2 estarà centrat en els concerts del dia, que s’alternaran amb petites peces centrades exclusivament en els artistes que es retransmetin per aquesta via; així coneixeràs les seves passions i història, t’explicaran què els mou a fer música i gaudiràs encara més al veure’ls sobre l’escenari.

Si vols formar part d’aquesta experiència, podràs fer-ho tant des del teu dispositiu mòvil com a través dels llocs web de Primavera Sound i Red Bull TV, les seves respectives app i canals d’smart TV. Un cop acabi el festival podràs seguir gaudint d’una selecció de les millors peces en format de contingut a la carta a la pàgina de Red Bull TV.

+Notícies