INTERCANVI D’ENTRADES

Pots portar la teva entrada en format físic o print-at-home (en perfectes condicions) o en format digital en un dispositiu mòbil (en el cas d’e-ticket). Si portes la teva entrada al mòbil, si us plau, porta-la preparada a la pantalla per a la validació.

És indispensable portar un document oficial d'identitat tant per a la recollida de polsera com per si fos requerit pel personal de seguretat al recinte. En el cas del públic de nacionalitat no espanyola, s'acceptaran còpies de documents oficials d'identitat dels seus països d'origen.

No s'entregarà cap polsera sense col·locar al canell de l'usuari.

No se entregará ninguna pulsera sin colocar en la muñeca del usuario de la entrada.

Horari d’intercanvi:

APOLO (Nou de la Rambla, 111)

Dilluns 27 i dimarts 28 de maig de 14:00 a 22:00

PARC DEL FÒRUM

Dimecres 29 de maig de 12.00 a 23.00
Dijous 30 de maig, divendres 31 de maig i dissabte 1 de juny de 12.00 a 03.30

Per accedir a Primavera als Clubs el dilluns 27, el dimarts 28 i el dimecres 29 de maig no és necessari realitzar abans l'intercanvi, és suficient amb mostrar l'abonament. De totes maneres, és recomanable realitzar l'intercanvi abans d'anar als concerts per facilitar l'accés a les sales.

L'accés a la programació de Primavera als Clubs està subjecte a l'aforament de cada un dels recintes i només podran assistir aquelles persones que tinguin un abonament per al festival.

CARNET JOVE

Per intercanviar els abonaments comprats amb descompte Carnet Jove o equivalent, serà imprescindible ensenyar i ser titular d'un carnet vigent. El punt d'intercanvi està situat al costat de la carpa de convidats.

MENORS

Els menors de 18 anys i els seus acompanyants (pares o tutors legals) hauran d’intercanviar les seves entrades de dia a la taquilla de menors.

Els menors de 0 a 15 anys han d’anar sempre acompanyants dels seus pares o tutors legals.

ENVIAMENT DE POLSERES

Aquells que van adquirir el seu abonament amb enviament de polsera han de portar-la correctament col·locada al canell i presentar la targeta per a la seva lectura.

Aquells que no han omplert el formulari d'enviament malgrat haver-lo contractat, han de presentar l'entrada en pdf a l'intercanvi d'entrades com la resta d'abonaments per col·locar-se la seva polsera in situ.

PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA

Les persones amb mobilitat reduïda hauran d'intercanviar els seus abonaments a la carpa de convidats/VIP.