Jarvis Cocker i Steve Mackey presentaran el seu projecte Dancefloor Meditations a Heineken Hidden Stage

A falta d’escassos dies per a la celebració de la seva nova edició, Primavera Sound revela l’actuació fins ara sorpresa que Heineken Hidden Stage albergarà en la jornada inaugural del festival.

A Jarvis Cocker i Steve Mackey els agradaria fer-vos unes quantes preguntes:

Us ve de gust?
Teniu por de la foscor?
Us agradaria aconseguir tranquil·litat mental?
Us agradaria aconseguir estabilitat mental?
O, simplement, us agradaria perdre el cap?
Existeix tal cosa com el Ritme Perfecte?
Es pot ballar al so d'un mantra?
Com de baix podeu caure?
Com d’intens és el vostre amor?
Ho noteu?

Dancefloor Meditations ("Meditacions a la pista de ball") intenta respondre a aquestes qüestions. És un intent d'accedir a l'estat mental que s'associa amb la meditació profunda, valent-se únicament de les eines que es poden trobar en una discoteca suburbana.

Us convidem a jutjar per vosaltres mateixos l'èxit d'aquest experiment el proper dimecres 31 de maig a les 21.00 al festival Primavera Sound de Barcelona.

(Si us plau, tingueu en compte que l'espectacle inclourà freqüències sonores extremes i llums estroboscòpics).

Per assistir a Dancefloor Meditations caldrà disposar del tiquet corresponent, que es podrà obtenir sense cost addicional mostrant la polsera d'abonament en el punt d'informació situat a l'exterior del recinte del Parc del Fòrum el mateix dimecres a partir de les 17:00 (a raó d'un per persona i fins a esgotar existències). D'altra banda, també existirà la possibilitat d'accedir de forma totalment gratuïta de la mà d'Heineken amb una altra operativa, els detalls de la qual s'anunciaran pròximament a través de les seves xarxes socials


+Notícies