El live stream de primavera sound i Red Bull TV reunirà un equip internacional de 220 professionals per oferir més de 50 hores d’emissió ininterrompuda

Els amants de la música tenen la seva butaca reservada a primera fila per tal de no perdre’s ni un sol detall de tot allò que es viurà al Parc del Fòrum de Barcelona entre els propers 1 i 3 de juny. Per segon any consecutiu, els principals concerts de Primavera Sound ressonaran a les pantalles de tot el món gràcies a la retransmissió en directe de Red Bull TV, que a la seva estrena de 2016 va assolir més de 360.000 visualitzacions úniques. Un live stream pensat per oferir una perspectiva diferent d’un festival únic, registrant tant l’energia de les actuacions que tindran lloc als quatre majors escenaris del recinte com allò que passi lluny dels focus.

Les xifres parlen per si mateixes de la magnitud del projecte: un crew integrat per 220 professionals tals com tècnics, periodistes, productors i operadors de càmera sumarà els seus esforços per tal d’oferir més de 50 hores d’emissió en multicanal, amb els més alts estàndards de qualitat en àudio i vídeo. En total s’instal·laran més de 20 quilòmetres de fibra òptica i es faran servir 30 càmeres, coordinades per tres creatius directors especialitzats en música en viu com ho són Paul Dugdale (The Prodigy: World’s on Fire, Adele: Live at the Royal Albert Hall), Liz Claire (BRIT Awards) i Tom George (Mercury Music Prize). El so anirà a càrrec de la companyia Red TX dirigida per Tim Summerhayes, un dels enginyers d’àudio més reputats del món i guanyador d’un Emmy.

Un complet programa format per una àmplia selecció d’actuacions i peces exclusives oferirà una nova visió de l’esdeveniment, que es podrà veure en viu i en reemissió fins a l’inici de la següent jornada. A més, es podrà gaudir de manera gratuïta d’una recopilació dels millors moments d’aquesta dissetena edició de Primavera Sound en forma de contingut a la carta.

Repetiran com a presentadors el britànic Will Best i el polifacètic Johann Wald, mentre que s’afegeix a l’equip Julie Adenuga, dj de Beats 1 i germana del nou rei del grime Skepta. L’activitat al plató es complementarà amb breus shows acústics, clips en 360º, trobades i entrevistes amb els protagonistes de l’esdeveniment a diversos punts del mateix recinte i tota l’emoció de la televisió en directe.

La retransmissió podrà seguir-se a través dels llocs web del festival i de Red Bull TV, així com per tots els seus canals associats (telèfons mòbils, tauletes, consoles, OTT i smart TVs).

El live stream de primavera sound i Red Bull TV reunirà un equip internacional de 220 professionals per oferir més de 50 hores d’emissió ininterrompuda
+Notícies