Canvis en el programa artístic

Els islandesos Fufanu se sumen a la programació de Primavera Sound a Barcelona, en concret el divendres 2 de juny dins els concerts que tindran lloc en el Parc del Fòrum. Presentaran "Sports", un segon àlbum produït per Nick Zimmer de Yeah Yeah Yeahs en el que continuen unint rock 'n' roll, post-punk i sons electrònics. Alhora, també s'afegeixen al programa de Primavera al Raval el divendres 2 de juny els barcelonins Polseguera, nova formació del segell Famèlic format per membres de bandes com Me and the Bees o Beach Beach.

D'altra banda, quatre dels grups que estaran presents al festival canvien de data d'actuació. És el cas d'Innercut, que finalment desplegarà el seu show al Parc del Fòrum el dijous 1 de juny, El Petit de Cal Eril, que estarà al festival el divendres 2 de juny, i Melange i Noga Erez, les actuacions dels quals passaran al dissabte 3 de juny.

Per últim, sentim comunicar la cancel·lació del concert del nigerià King Sunny Adé, ja que l'artista ha decidit no oferir cap de les actuacions que tenia programades aquest any a Europa.

Canvis en el programa artístic
+Notícies