Primavera als Barris aproparà el festival als centres culturals de Vila de Gràcia, El Clot, Baró de Viver i Sant Adrià de Besòs

La tercera entrega de Primavera als Barris arrencarà el 4 de maig i se celebrarà cada dijous fins al dia 25 del mateix mes. L’Espai Jove La Fontana, el Centre Cultural La Farinera del Clot, el Centre Cívic Baró de Viver i l’Espai Cultural Font de la Mina a Sant Adrià de Besòs seran els emplaçaments escollits per albergar onze concerts gratuïts. Sota la irrenunciable premissa de visibilitzar el latent talent local, el projecte busca seduir als habitants d'aquests barris perquè s'involucrin en l'experiència, que s'emmarca dins de la programació de Primavera a la Ciutat.

En consonància amb el criteri estilístic de Primavera Sound, els himnes post de Retirada!, el trap del fundador de Kefta Boys ELMINI, les elaborades composicions de Evripidis al costat de les seves Tragedies i el pop malenconiós de Neleonard encapçalen la programació que allotjaran els diferents equipaments municipals. Amb ells, el sòlid pop de The Crab Apples, el rock de tocs emo de Keems, els sons garage de No Crafts, els ressons post-rock i shoegaze de Bolga, els reconeguts vàlius juntament amb Carlota Serrahima, Angela (projecte de Víctor López de Redthread) i el hip hop de DirtyPorko & Crie930 demostraran que les escenes de tots dos municipis tenen molt a dir.

+Notícies