SEGUEIX EL FESTIVAL EN DIRECTE A TRAVÉS DELS SEUS CANALS OFICIALS

Els perfils de Facebook, Twitter, Instagram i Snapchat de Primavera Sound trauran fum aquesta setmana per retransmetre a temps real l'exaltació col·lectiva que es palpa durant els dies del festival i portar-te fins a on siguis tot el que succeirà tan a sobre com darrere l'escenari, així com per mantenir-te al dia de la informació rellevant d'última hora per tal que puguis gaudir al màxim de tot el que t'espera en aquesta edició. Participa amb el hashtag #primaverasound!

Aquest any incorporem Snapchat al nostre teixit de xarxes socials. Si no vols perdre't res del que es cou entre bambolines, segueix-nos i viu Primavera Sound per dins abans que s'esfumi.

També podràs seguir en directe el que passa al Parc del Fòrum de Barcelona per mitjà de la retransmissió especial en col·laboració amb Red Bull TV amb contingut exclusiu en què hi haurà cabuda per a actuacions, entrevistes i mini clips realitzats des del propi recinte. T’animem a sumar-te a la conversa a Twitter amb el hashtag #primaveralive.

SEGUEIX EL FESTIVAL EN DIRECTE A TRAVÉS DELS SEUS CANALS OFICIALS
+Notícies